Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Technische School

Technische slimmeriken zijn schaars en daarom ook érg gewild. Heb jij technisch inzicht? Dan ligt de wereld aan je voeten! De eerste stap? Dat is natuurlijk de Gilde Technische School.

Onze locaties

De Gilde Technische School heeft scholen in Roermond, Venlo en Nuth. Stuk voor stuk superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben?

Kom Meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Met tientallen verschillende technische opleidingen is de Gilde Technische School een van de grootste scholen van Gilde Opleidingen. Volop keus voor jou dus! Van Airco- en Warmtepompmonteur tot Autotechnicus. Voor deze opleidingen zijn we op zoek naar slimme koppen die weten hoe gereedschap werkt, niet opkijken van een ingewikkelde constructie en genieten als ze iets repareren.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Topopleidingen

Elk jaar beoordeelt de Keuzegids mbo alle opleidingen in het land. De beste krijgen een kwaliteitszegel en mogen zich Top-opleiding noemen. We zijn super trots dat de opleiding Servicemedewerker Gebouwen dit zegel mag dragen.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist