kom innoveren

We durven wel te stellen dat de wereld zonder techniek een hopeloos zooitje ongeregeld zou zijn. We bedenken steeds weer nieuwe technieken om ons leven veiliger, makkelijker of leuker te maken. Met al die technieken is er ook een enorme vraag naar slimme installateurs, monteurs en andere technici. Kun jij de uitdaging aan?

Ons studieaanbod

Mobiele Werktuigen Mobiele Werktuigen
Motorvoertuigentechniek Motorvoertuigentechniek
Elektrotechniek Elektrotechniek
Metaaltechniek Metaaltechniek
Installatietechniek Installatietechniek
Mechatronica Mechatronica
Procestechniek Procestechniek
Overig Overig
Zorgtechniek Zorgtechniek

Technische mogelijkheden

Het grootste deel van Nederland is niet bijzonder technisch. Technische slimmeriken zijn schaars en daarom ook érg gewild. Heb jij technisch inzicht? Dan ligt de wereld aan je voeten! De eerste stap? Dat is natuurlijk de Gilde Technische School.

Met tientallen verschillende technische opleidingen is de Gilde Technische School een van de grootste scholen van Gilde Opleidingen. Volop keus voor jou dus! Van Airco- en Warmtepompmonteur tot Autotechnicus. Voor deze opleidingen zijn we op zoek naar slimme koppen die weten hoe gereedschap werkt, niet opkijken van een ingewikkelde constructie en genieten als ze iets repareren.

Overtuig je ouders!

Jij bent er al helemaal van overtuigd: een opleiding aan het Gilde Technische School is echt iets voor jou. Nu je ouders of verzorgers nog. Op deze pagina vinden ze alle informatie over onze opleidingen en locaties. We leggen uit hoe we jou klaarstomen voor een technische topbaan, maar ook hoe we je tijdens je opleiding een geweldige tijd bezorgen. Handig, toch?

 

 

Locatie

Roermond

De grootste trekpleister van Limburg? Dat is toch wel Roermond, met zijn outlet, gezellige binnenstad en fantastische festivals.
Locatie

Venlo

Venlo is dé studentenstad van Noord-Limburg. Wist je dat er elke dag 4.500 studenten rondlopen? Daar is het Venlose vermaak dan ook helemaal op ingesteld!
Locatie

Nuth

Er kan er maar één de kleinste zijn. Dat is Nuth! Het ligt vlakbij Heerlen en Sittard-Geleen en het is handig te bereiken. Klein maar fijn toch?

Klik op een locatie in de kaart!

Gilde Loopbaancentrum

Het Gilde Loopbaancentrum beantwoordt al je vragen over werken en leren. Wij hebben alle kennis in huis om jou te ondersteunen in je (studie)loopbaan. Ook als je niet bij ons studeert, ben je van harte welkom voor een adviesgesprek of workshop. Of je nou al jaren werkervaring hebt óf net van de middelbare school komt.